Для, хто зазвичай полюбляє випічкою, але втомлюється від безлад під час роботи в процесі!

Started by Bonnielop, Mar 02, 2026, 05:43 AM

Previous topic - Next topic

Bonnielop

Я просто не можу не розповісти історією, що трапилася зі мною минулого робочого тижня, і це було.... Моя мала вимовила бажання, аби як мама приготувала один неймовірне до її свята. Ваша героїня, навіть не задумуючись, кинулася вишукувати ідею в кулінарних блогах і... о боже!. Промучилася цілих півтора години, переходячи з блогу у бік другий сайт! Деякі ідеї виявилися занадто складні, декілька - з недоступними продуктами, ще кілька - з надмірною кількістю банерів. Але як грім серед ясного неба раптово я мені спало на думку про сей чудовий каталог й всього лише за 5 хвилин, і це факт! вишукала - той самий варіант! Рецепт став до безтями детальним, що в результаті навіть дванадцятирічна донька здолала молодій підказати. Як результат наш тандем приготували ніби з журналу десерт, і він був визнаний ідеальним хітом вечора. Тепер всі мої вже заздрісні знайомі цікавляться: "Де я знайшла цей диво такий собі чудовий спосіб?"
Каталог кулінарних рецептів